Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Τολμώ και εγώ να γράψω τις εντυπώσεις μου για το τελευταίο βιβλίο της κ.Τσαμαδού. Και λέω τολμώ γιατί δεν είναι δυνατόν να φτάσω την ανάλυση της αγαπητής Αναγνώστριας.
Είμαι μια απλή αναγνώστρια.
Το βιβλίο το διάβασα σε δύο μέρες.Συνήθως ένα τόσο μεγάλο βιβλίο το ολοκληρώνω σε πολύ περισσότερο χρόνο.Αβίαστα περνούσα από τη μια σελίδα στην άλλη χωρίς να χρειαστεί να ξαναγυρίσω πίσω όπως συμβαίνει με άλλα βιβλία όπου αναφέρονται πολλά και καμμιά φορά δύσκολα ονόματα.Επίσης αν και (κακώς )δεν μου αρέσει η Ιστορία οι αναφορές σε ιστορικά γεγονότα δεν με κούρασαν καθόλου. Ομολογώ ότι μέρος του τέλους το είχα μαντέψει από την περιγραφή ενός χαρακτηριστικού της Νάσιας και νομίζω ότι σκόπιμα το αναφέρει η συγγραφέας αρκετές φορές. Παρ'όλα αυτά το ενδιαφέρον μου δεν μειώθηκε καθόλου και όταν έφτασα στο τέλος ήθελα να έχει κι' άλλο. Ο πως όταν τρως ένα ωραίο γλυκό και θες κι' άλλο.

5 σχόλια:

Eleni Tsamadou είπε...

Αγαπητή Εύα, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χάρηκα ιδιαίτερα που σου άρεσε το βιβλίο και παρά το γεγονός ότι είχες μισομαντέψει το μυστικό δεν έχασες το ενδιαφέρον σου. Να είσαι καλά.
Θα προωθήσω την κριτική σου στον εκδότη μου, αν δεν έχεις αντίρρηση για να τη δημοσιεύσει στις κριτικές των αναγνωστών.
Με αγάπη
Ελένη

eva είπε...

Εύχαριστώ και εγώ για τηνεπίσκεψη σας στο μπλογκ μου,κ.Τσαμαδού.Αν θεωρείτε ότι τα γραφόμενα μου αξίζουν φυσικά και μπορείτε να τα προωθήσετε.
Σας είχα γράψει στο μπλογκ σας ευχές για την ονομαστική σας εορτή αλλά για κάποιο λόγο δεν αναρτήθηκε. Εστω και ετεροχρονισμένα λοιπόν δεχθείτε τις ευχές μου για χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και γράψιμο.

Eleni Tsamadou είπε...

Oμολογώ ότι δεν το έχω ακόμη καλοκαταλάβει πως λειτουργεί το καινούργιο blog και γίνονται λάθη. Οι ευχές ειναι πάντα ευχές και τις δέχομαι με χαρά, έγώ όμως αμέλησα να ευχηθώ στο γάμο του γιού σας. Να είναι ευτυχισμένα λοιπόν, τα παιδιά και όπως λένε εδώ στον τόπο μου " να γεράσουν στο ίδιο μαξιλάρι". Δεν είναι ωραία ευχή;
Με αγάπη
Ελένη

maxforeigner είπε...

Πολύ ωραίο το σχόλιο σου αγαπητή Εύα. Δυστυχώς ακόμα δεν μπόρεσα να προμηθευθώ το νέο βιβλίο της αγαπητής κας Τσαμαδού, τα βιλιοπωλεία εδώ είναι όλα στο κέντρο, όπου δύσκολα κατεβαίνω. Από την άλλη έχω κολλήσει σε ένα βιβλίο που δεν μου αρέσει (αλλά έχω το ... ελάττωμα, όταν αρχίσω να διαβάζω ένα βιβλίο, "πρέπει" να το τελειώσω οπωσδήποτε !). Στο κτήμα, όπου πάω τακτικά αυτή την εποχή, έχω το "Χορό των Μυστικών" της Τσαμαδού, το οποίο διαβάζω για ..... δεύτερη φορά!

eva είπε...

Αγαπητέ Mike ,εκτός από το' Της ζωής και της αγάπης'αμέσως μετά διάβασα καιτο 'Ερωτας σαν βροχή της Λένας Μαντά και τώρα διαβάζω το 'Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι της ιδίας.Και πριν από αυτά διάβασα και το Ολα στο μηδέν.Αυτού του είδους τα βιβλία τα διαβάζω σε χρόνο dt.Θα γράψω γι'αυτά κάποια στιγμή.